Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > modules-dev > [argouml-modules-dev] Modules built, but doesn't appear in the menu!

argouml
Discussion topic

Back to topic list

[argouml-modules-dev] Modules built, but doesn't appear in the menu!

Author warren
Full name warren li
Date 2003-01-24 08:08:31 PST
Message Hello, Andreas,

I have built a module called "hla". and I want the jar file to be
"argo-hla".

Here is my "modules.properties":

argo.module.name=hla
argo.module.jarfile=argo-hla

Here is my "manifest.mf":

Manifest-Version: 2.0
Class-Path: hla.jar
Created-By: 1.4.1_01 (Sun Microsystem Inc.)

Name: org/argouml/uml/ui/A​ctionHLADiagram.clas​s
Extension-name: module.tools.hla
Specification-Title: ArgoUML Dynamic Load Module
Specification-Version: 0.12.0
Specification-Vendor: watever
Implementation-Title: HLA Module
Implementation-Version: 0.12.0
Implementation-Vendor: hla

I have compiled, packaged, installed the 'hla' module. everything's fine.
the Problem is that, when I run it, the menu I implemented from
PluggableMenu doesn't appear under Create Diagram menu.
I only modified some of the files of the "test" module given by ArgoUML
site.

anyone can help me with this problem?
thanks.

Regards,
warren

____________________​____________________​____________________​_____
Add photos to your messages with MSN 8. Get 2 months FREE*.
http://join.msn.com/​?page=features/featu​redemail


--------------------​--------------------​--------------------​---------
To unsubscribe, e-mail: modules-dev-unsubscr​ibe at argouml dot tigris.o​rg
For additional commands, e-mail: modules-dev-help@arg​ouml.tigris.org

« Previous message in topic | 1 of 4 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

[argouml-modules-dev] Modules built, but doesn't appear in the menu! warren warren li 2003-01-24 08:08:31 PST
     Re: [argouml-modules-dev] Modules built, but doesn't appear in the menu! n00n Florent de LAMOTTE 2003-01-26 12:02:51 PST
     Re: [argouml-modules-dev] Modules built, but doesn't appear in the menu! andreas Andreas Rueckert 2003-01-26 10:43:22 PST
         RE: [argouml-modules-dev] Modules built, but doesn't appear in the menu! linus Linus Tolke 2003-01-27 11:59:49 PST
Messages per page: