Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > [argouml-users] class diagram attribute not seen

argouml
Discussion topic

Back to topic list

[argouml-users] class diagram attribute not seen

Author ye <huangye177 at gmail dot com>
Full name ye <huangye177 at gmail dot com>
Date 2007-11-15 15:33:14 PST
Message hi, all:
I am new to argouml. I am using argouml 0.24 under mac os x 10.4.
While i am creating a class diagram, normally i hope to get '+ courseID :
int', while '+' stands for 'public', just as the picture in:
http://argouml.tigri​s.org/tours/bdClassD​iagram7.html

Unfortunately, although i am sure visibility of 'public' or 'private' is
checked from properties tab, there is still nothing from the diagram -- it
remains 'courseID : int', just like:
http://argouml.tigri​s.org/tours/bdClassD​iagram6.html

I think perhaps i need to change the default configuration? Any one could
help?
Thanks a lot!

Best,
ye


--
View this message in context: http://www.nabble.co​m/class-diagram-attr​ibute-not-seen-tf481​7965.html#a13784302
Sent from the argouml - users mailing list archive at Nabble.com.

« Previous message in topic | 1 of 5 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

[argouml-users] class diagram attribute not seen ye <huangye177 at gmail dot com> ye <huangye177 at gmail dot com> 2007-11-15 15:33:14 PST
     Re: [argouml-users] class diagram attribute not seen penyaskito Christian López Espínola 2007-11-15 16:17:23 PST
     Re: [argouml-users] class diagram attribute not seen tfmorris Tom Morris 2007-11-15 16:51:35 PST
     Re: [argouml-users] class diagram attribute not seen euluis Luis Sergio Oliveira 2007-11-15 16:54:03 PST
     Re: [argouml-users] class diagram attribute visibility not seen ye <huangye177 at gmail dot com> ye <huangye177 at gmail dot com> 2007-11-16 01:23:31 PST
Messages per page: