Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > [argouml-users] loading an xmi

argouml
Discussion topic

Back to topic list

[argouml-users] loading an xmi

Author "antonio dot montano at behemot dot it" <antonio dot montano at behemot dot it>
Full name "antonio dot montano at behemot dot it" <antonio dot montano at behemot dot it>
Date 2002-10-15 10:50:17 PDT
Message Hello, I'm writing a plug-in for ArgoUML. This performs code generation
and reverse engineering for the IDL language.
I have two problems:
1) after the update of the model, I ask ArgoUML to load it, but I have
only the MModel instance, so the elements are displayed in the left
pane, but the diagram is not generated! It is possible to produce the
diagram?
2) it is possible to drag model elements belonging to the class diagram
to a component of a component diagram?

Thanks in advance.
Antonio Montano


--------------------​--------------------​--------------------​---------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@ar​gouml.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help at argouml dot tigris dot org

« Previous message in topic | 1 of 2 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

[argouml-users] loading an xmi "antonio dot montano at behemot dot it" <antonio dot montano at behemot dot it> "antonio dot montano at behemot dot it" <antonio dot montano at behemot dot it> 2002-10-15 10:50:17 PDT
     Re: [argouml-users] loading an xmi kataka Jaap Branderhorst 2002-10-15 12:53:31 PDT
Messages per page: